Program

2023.07.12. 19:22

Huszadik jubileumára készül a Forgó Fesztivál

A településen szeptember kilencedikén rendezik meg a huszadik jubileumát ünneplő Forgó Fesztivált, tájékoztatta lapunkat László Attila polgármester.

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

Ismertette, hogy a huszonegy évvel ezelőtt indult esemény szervezése már múlt évben elkezdődött, és több különlegességet tartalmaz. A főzőversenyt délelőtt tíz órától késő este tizenegyig folyamatos és változatos színpadi előadások színesítik, mindemellett számos párhuzamos programot kínál az esemény. 

Fotó: Makovics Kornél

Lesz mézkostoló, borkóstoló, sétakocsikázás és légvár, lehetőség lesz egyedi gravírozott termékek elkészíttetésére. A rendezvényen meg lehet majd tekinteni Závod helytörténeti gyűjteményét, kézműves programokkal, arcfestéssel, helyi termékek árusításával és habpartival is várják a településre látogatókat, valamint bemutatkozik a závodi csokoládé. A tombola sorsolást követően neves előadóművészek és zenekarok színesítik az esti programot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában