Gyorsan elkelt

2023.07.28. 11:59

Ingyen kínálták a cukkinit Szekszárdon

Ritka kedves bejegyzéssel találkoztunk pénteken reggel a közösségi oldal egyik szekszárdi csoportjában.

Gazsó Rita
Beküldött kép

Egy helyi hölgy arról posztolt, hogy a szekszárdi piacon áthaladva az esti órákban az egyik asztalon néhány cukkinit, tököt fedezett fel, mellette egy kis táblát, amelyen az állt: Vigyél belőle ingyen! A zöldséget elhelyező illető még arra is vette a fáradtságot, hogy odaírja, hogy aznapi, vagyis július 27-i szedés. – Dicséretes gesztus! Köszönet érte a jó szívvel adakozó cukkinigazdának! – írta a posztban Izabella. 

Egyelőre nem derült ki, hogy ki lehetett az ajándékozó, de az biztos, hogy nagyon kedves ötlet volt részéről, amelyet a helyiek egyöntetűen elismerően fogadtak. A poszt hamar önálló életre kelt: néhány óra alatt sokszázan fejezték ki a tetszésüket , azaz „lájkolták" és egymás után jelentek meg alatta a köszönő, kedves sorok.

„Nagyon szép gesztus, le a kalappal"– kommentálta valaki. „Vannak még jó emberek", „Követendő példa, adni jó", „Isten áldja meg az adományozót", „De jó ilyet olvasni", „Jé egy poszt, ahol nincs negatív hozzászólás", „Szép napon kívánok a felajánlónak! Nagy öröm mindkettőnek, aki adja, és aki elviszi!" – írták mások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában