Bővítés és optimalizálás

2023.08.29. 07:30

Az utasok igényeit még inkább figyelembe veszi az új paksi menetrend

Új menetrend lép életbe szeptember 1-től Pakson.

Gazsó Rita

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Mindenekelőtt az utasok érdekeit, kényelmét veszi figyelembe és a lakosság által igényelt módosításokat is tartalmazza – közölte weboldalán a Paksi Közlekedési Kft. Mint írják, az eddigi legnagyobb változtatással létrejövő új menetrend a szolgáltatás további bővítését és optimalizálását jelenti. 

A módosítással olyan, régóta sürgetett igényeket teljesít a vállalat, mint a lakótelep és az óváros, illetve a lakótelep és a Malom-hegy közvetlen összekötése, a Pollack Mihály utca bevonása a szolgáltatásba, vagy a malom-hegyi városrész ellátásának ésszerűsítése. A módosítás részeként új útvonalakon közlekedve új megállóhelyek is létesülnek.

Ezeket szakértői javaslatra, közúti közlekedésmérnöki véleményezéssel a helyi önkormányzat megrendelésére alakították ki, egyelőre ideiglenes jelleggel. A Paksi Közlekedési Kft. arról is tájékoztatott, hogy jelenleg is több olyan összefüggő projekten dolgoznak, melynek részeként a teljes vonalhálózat összes ideiglenes megállójának végleges kialakítása megtörténhet.

Az új menetrendet a társaság weboldalán találhatják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában