Magyar Ízek Utcája

2023.08.24. 07:30

Borbás Marcsi is kíváncsi volt rá, mit főznek a bogyiszlóiak

Évről évre visszatérő csapat a Magyar Ízek Utcájában a Bogyiszlói Idegenforgalmi és Turisztikai Egyesület (BITE), amely főztjével ezúttal is sok érdeklődőt vonzott a standjához.

Révészné Hanol Erzsébet

Tiszteletét tette a bogyiszlóiak sátrában Borbás Marcsi is (középen). Beküldött fotó.

Tóth Adrienn elnök elmondta, hogy az augusztus 20-i rendezvényekhez kapcsolódóan szervezik meg a hazai gasztronómiai jellegzetességeket bemutató programot Budapesten, a Várkertben, ahol először 2016-ban találkozhattak az érdeklődők bogyiszlói ízekkel. Később pedig, 2019-ben az egyesületet is létrehozták azzal a céllal, hogy elősegítsék a település idegenforgalmi vonzerejének növelését.

A háromnapos program során idén pacallal és marhapörkölttel várták a kilátogatókat, az államalapítást ünneplőket. Az ételeket helyben főzte a nyolcfős társaság, de egy rövid időre Potápi Árpás János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár is fakanalat ragadott, illetve tiszteletét tette a BITE sátrában Borbás Marcsi, a magyar konyha nagyasszonya is, aki a képek tanúsága szerint jól érezte magát a bogyiszlóiak sátrában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában