Családi napon búcsúztak a nyártól

2023.08.28. 11:09

Jó tanuló, jó sportoló diákokat ismertek el Kapospulán

Családi napot rendeztek szombaton Kapospulán. Már délutántól várták a kisgyerekeket és szüleiket a Millenniumi parkba, ahol többek között légvár és körhinta szolgálta a szórakozást.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: Facebook

Később a Pajtaszínház színpadán helyi és környékbeli előadók léptek fel. Szabó Linda és Stifter Balázs zenés műsora után Balogh Zsolt magyarnótákat énekelt, majd a Vízmente Néptánccsoport előadását láthatta a közönség. Sztárvendégként Meggyes Csaba énekest és Szabó Ádám harmonikást fogadták. Az esti bálban a Philips zenekar muzsikált.

Forrás: Facebook

Az önkormányzat 2017 óta díjazza a tanév során kiemelkedő eredményt elért tehetségeket. A „Jó tanuló, jó sportoló” díjakat szintén a családi napon adták át. Potápi Árpád János államtitkártól, a térség országgyűlési képviselőjétől, valamint Stemler József polgármestertől 18 általános iskolás, 16 középiskolás, illetve 10 felsőfokú tanulmányt folytató diák vehetett át elismerést.

Ezt követően az új közvilágítást is megtekintette az államtitkár. A közel 20 millió forintos fejlesztés révén jelentős energia-megtakarítást ér el az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában