Jótékonyság

2023.08.19. 16:15

Mentsük meg együtt a kis Evelint!

Hatalmas segítséget jelentenek az adományok a rácalmási Tóth Evelinnek és szüleinek, akiknek szeptemberben egy rendkívül fontos műtéti beavatkozás miatt Barcelonába kell utazniuk.

Teol.hu

Beküldött kép

Az örökké mosolygós, roppant kitartó apróság terápiával, gyógytornával teli mindennapjai azonban a műtétet követően sem szűnnek meg, sőt, a kezelések száma egyre csak emelkedik majd.

A feol.hu áprilisban számolt be a négy végtagi bénulással (cerebrál parézis) küzdő kis Evelinről, akinek betegségéből adódóan a nap minden percében folyamatos figyelemre van szüksége. A kis csöppségnek ugyanis nem csak a mozgással és a beszéddel, de az alvással és evéssel is gondjai akadnak. A gyermeknek így rengeteg terápiás kezelésre van szüksége, amelyek között szerepel a gyógypedagógia, konduktív fejlesztés, hideglézer-kezelés, gyógymasszázs, Dévény-terápia, valamint a Pfaffenrot manuálterápia és speciális ruhában zajló aktív gyógytorna is.

A kislány édesanyja és édesapja minden lehetőséget megragad Evelin gyógyulása érdekében, így természetesen a spanyolországi műtét sem volt kérdés számukra, azonban ez hatalmas költségekkel jár. A kis Evelin szülei már az év elején létrehoztak egy alapítványt, ahova azóta rengeteg támogatás érkezett. A szülők rendkívül hálásak az eddigi adományokért, és továbbra is várják a nagylelkű támogatásokat az apróság gyógyulása érdekében.

Annak érdekében, hogy Evelin a jövőben képes legyen olyan alapvető mozgásokat végezni, mint a rágás vagy az ülés mindenképpen szükséges az Igor Nazarov által végzett operáció, és az azt követő kezelések hosszú sora. Ezek finanszírozásához a családnak így a továbbiakban is szüksége van a segítségre – írja a feol.hu.

Az adományokat a következő bankszámlaszámra várják a szülők:


 

UniCredit Bank: Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány 


 

Számlaszám: 10918001-00000119-75880018 


 

Közlemény: Adomány

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában