Teol.hu podcast

2023.08.10. 17:02

Minden eddiginél színesebb programot kínál a Tarka Fesztivál

Minden eddiginél színesebb programmal várják az érdeklődőket a „MillFood” XXI. Tarka Fesztiválon Bonyhádon, augusztus 11-12. között. Filóné Ferencz Ibolya, a város polgármestere és Vizin Balázs, a fesztivál kommunikációs munkatársa, a szervező csapat tagja volt stúdiónk vendége, akiket Wehovszkyné Tóth Tímea szerkesztő kérdezett a hétvége kínálatáról.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Mint elhangzott: pénteken a Csík Zenekar Karácsony Jánossal és a Blahalouisiana Együttes ad nagykoncertet. Míg szombaton Caramel és Zenekara lesz a nap fő fellépője. Az említett kiváló előadóművészek mellett még számos zenei műfaj képviselteti magát a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ mögötti rendezvénytéren és annak környezetében, valamint a Szabadság téren zajló, a térség legnagyobb gasztrokulturális, szórakoztató fesztiválján. Amelyről - mondták el a szervezők - a Hagyományok Ízek Régiók (HÍR) védjeggyel ellátott Magyartarka sem hiányozhat. 

Filóné Ferencz Ibolya és Vizin Balázs. Fotó: TEOL 

A szombaton kora délután stratoló főzőcske elnevezésű programnak közle 700 résztvevője lesz, a bográcsokban készült kulináris remekeket szakavatott zsűri értékeli majd. De azok is megkóstolhatják a bonyhádi tájfajtát, akik érdeklődőként csatlakoznak a sok ember munkájának eredményeként megvalósuló fesztiválhoz. A hagyományokat követve pénteken 11 órakor az immáron 25. Országos Agrárfórummal kezdődik Bonyhád és a Völgység tarka ünnepe. Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező Bonyhád Város Önkormányzata, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ és a Magyartarka Tenyésztők Egyesülete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában