Jótékonysági mérkőzés

2023.08.09. 14:01

Nórika felépüléséért fogtak össze a sportbarátok

Az időjárás ugyan borongós volt, a hangulat mégis kiválóan alakult vasárnap a döbröközi sportpályán, ahol a hétéves Domina Nóra javára tartottak jótékonysági labdarúgó mérkőzéseket.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Döbrököz, Nak és Dalmand csapatai léptek pályára és csaptak össze barátságos meccseken. Az esemény bevételét átadták a kislány családjának, miután a gyermeket korábban agydaganat miatt műtötték. Az adománnyal a gyermek további felépüléséhez járulnak hozzá.

Pösztör József főszervező elmondta, hogy döbröközi vállalkozók, kereskedők, magánszemélyek álltak a kezdeményezés mellé, és nemcsak pénzzel, hanem egyéb felajánlásokkal is segítették a rendezvény sikerét. A mérkőzésekre kilátogatókat sertéspörkölttel is megvendégelték, a becsületkasszába pedig mindenki akkora összeget helyezett el, amekkorát jónak látott.

Fotó: Makovics Kornél

Kétszázezer forint gyűlt így össze, amelynek meglesz a helye, akárcsak a korábbi naki jótékonysági labdarúgó mérkőzés bevételének. A szervező hozzátette, hogy készül a döbröközi csapat a megye III rajtjára, így az edzőmeccseket össze tudták kapcsolni a segítségnyújtással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában