Program

2023.08.06. 21:22

Sikeres volt a sör- és streetfood fesztivál Baján

Kiváló kisüzemi sörök, füstös húsok, burgerek, káprázatos társaság és szédítő hangulat a színpadon, a sörpadokon, leginkább ez jellemezte a VI. BeerBQ – Bajai Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztivált idén, számolt be róla a BAON.

Teol.hu

Hatodik alkalommal rendezték meg a fesztivált a Tóth Kálmán téren július 28-30 között. A város kedvenc terét belakták a különleges utcai ételek. A kiváló étel és ital kínálat mellett minőségi zenével várták a látogatókat , akik még többen érkeztek mint az elmúlt években. 

Fotó: BAON/beküldött kép

Éberfy István a fesztivál egyik szervezője a baon.hu-nak elmondta, hogy a pénteki és a szombati nap lényegesen erősebb volt látogatók szempontjából mint az eddigiek. Ez nyilván sok mindennek köszönhető, egyrészt a fesztivál életciklusában ott tart hogy még bőven a fejlődés szakaszában van, másrészt, a megújulás állandó. Több volt a kiállító, kicsit mások is voltak mint amilyenek szoktak. 

A teljes írást, illetve képgalériát a BAON.hu-n találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában