Nyáritábor

2023.08.15. 15:59

Tartalmas napokat tudhatnak maguk mögött a kaposszekcsői gyerekek

Évek óta nyári táborok szervezésével segíti a családokat a kaposszekcsői önkormányzat.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Beküldött fotó

Idén is kétszer egy hétig várták a gyerekeket a Közösségi Házban, ahol szerepelt a programban kézműves foglalkozás, zsetonszerző játék és kerékpáros ügyességi verseny, illetve kirándultak a dombóvári Fekete István Múzeumba. A tábor utolsó napján mindkét csoport Hetvehelyre, a Mókus sulihoz látogatott. Végigmentek a Cigány-forrás nevű tanösvényen, játszottak az akadálypályán és a lombkorona ösvényen, kipróbálhatták az „odú-tanodát”, valamint tettek egy hosszabb körtúrát is.

A táborokban 59, a kaposszekcsői iskolába járó gyermek vett részt. Most is, mint 2007 óta mindig, a helybelieknek ingyenes volt a program. A szervezésért köszönet illeti nemcsak az önkormányzatot, hanem a Német Nemzetiségi Önkormányzatot, amely a szerdai költségek egészét átvállalta, az Orchidea Nyugdíjasklub tagjait, a Dombóvári Egészségfejlesztési Iroda munkatársait, a Dombóvári Rendőrkapitányság dolgozóit, Klespitz Józsefnét, valamint a szülőket, akik a pénteki kiránduláson segítettek – írják a település Facebook-oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában