Programok

2023.08.12. 14:53

Tetőtől talpig retróban

Talpig retróban címmel rendezett könnyed péntek esti programot a Tolnai Kulturális Központ.

Steinbach Zsolt

Málinger Anita és Kovács Gergő (Fotó: Józsa Jácint)

A tolnai MAG-Ház és a Játszóház közötti téren rendezett esemény része volt a megújult kulturális központ által nyár elején indított úgymond kísérleti programsorozatnak. „Kísérleti”, amennyiben az intézmény vezetése arra kíváncsi, mennyire nyerik el a közönség tetszését a különféle jellegű programok.

Nos, a péntek délután hatkor kezdődött rendezvény elején szinte csak a nyugdíjas korosztály képviseltette magát, mégpedig elsősorban a Vándorló Szépkorúak Baráti Köre népes tagsága révén. Ám ahogy telt az idő, egyre több, a középnemzedékhez tartozó érdeklődő jelent meg, estére pedig már a fiatalok is önfeledten táncoltak a téren.

A program egyébként a remek Málinger Anita-Kovács Gergő duó retro-dalaival indult. Már ekkor is kitűnő volt a hangulat, amit DJ Pike retro diszkója csak fokozott, a nyugdíjasok és a huszonévesek is együtt élvezték a zenét. A buli végén sokan haza sem akartak menni.

Nagyon úgy tűnt tehát, hogy a közönség tetszését ez a „kísérleti” program is elnyerte. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában