Idősek világnapja

2023.09.30. 14:29

Filóné Ferencz Ibolya: Isten éltesse még nagyon sokáig Önöket!

Fantasztikus hangulat jellemezte az idősek napi rendezvényt, amelynek ezúttal is a bonyhádi sportcsarnok adott otthont. Immáron több éve így van ez, hiszen a nagy érdeklődésre való tekintettel kinőtte a program a művelődési központ színháztermét. Idén is 600 szépkorút vendégelt meg az önkormányzat Filóné Ferencz Ibolya polgármester vezetésével.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere köszöntötte a város szépkorú lakóit (A szerző felvétele)

– Tavaly jelezték felém az idősek, hogy nótaestet szeretnének, megígértem nekik, hogy megszervezzük. Így is lett: Budai Beatrix és Jenei Gábor előadóművészek, valamint Johan János prímás és zenekara szórakoztatták őket – nyilatkozta Filóné Ferencz Ibolya , aki a színpadi köszöntőjében hozzátette, fogadják a szépkorúak olyan szeretettel a programot, mint amilyennel a szervező csapat életre hívta. 

– Bár tudjuk, hogy a nyugdíjasok nagyon elfoglaltak, ettől függetlenül mindig számíthatunk Önökre, legyen szó a családi mindennapokról, vagy éppen a közélet számos területéről. A városi nyugdíjas klub Szegedi Gyuláné vezetésével valamennyiünk számára példát mutat tenni akarásból. Edit nénit és a civil szervezetet köszöntve minden szépkorú fogadja tőlünk őszinte gratulációnkat, további jó erőt, egészséget és hosszú boldog életet kívánva – tette hozzá a városvezető, aki a színpadról lejövet gyönyörű virágcsokorral köszöntötte a klubelnököt. 

Kvízjáték is színesítette a programot, amelynek győztesei ugyancsak ajándékot kaptak. A Gondozási Központ ötletes és finom édességgel készült a résztvevőknek, akiket a nagyszerű nótaest után vacsorával várta az önkormányzat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában