Országos tájékoztató sorozat

2023.09.19. 20:53

Pályázatok civil szervezeteknek

Civilek, civil szervezetek vezetői, tisztségviselői töltötték meg kedden, késő délután Szekszárdon a vármegyeháza dísztermének széksorait.

Szepesi László

Fotó: Mártonfai Dénes

A Dunamenti Polgári Egyesület, mint a Tolna Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa szervezésében, a „CIVIL INFO – NEA 2024” című országos tájékoztató sorozat részeként, a szervezetek támogatásáról.

Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a  pályázatokról beszélt. A 4,8 milliárdos Város Civil Alapra öt kategóriában lehet pályázni.

Ez a pályázat október másodikán zárul, és aznap megnyílik a másik, a NEA, a Nemzeti Együttműködési Alap nagy pályázata, amely az idei 11 milliárdos forráshoz képest jövőre 14 milliárd lesz.

Alapvetően a pályázati rendszerben nagy változások nincsenek, mondta, csupán kisebb célszerű változtatások. Egyszerűsítenek az elszámolásokon, és az egyszerűsített támogatási keret a korábbi 350 ezer forint helyett 400 ezer lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában