Bárki használhatja

2023.09.15. 16:40

Újra lesz használható uszoda Szekszárdon

A napokban újra nyílik az uszoda. Még nem a megálmodott, a sportcsarnok mellett, hiszen az egyelőre csak félig kész, hanem a Pécsi Tudományegyetem KPVK Karának uszodája.

Szepesi László

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Bay Attila, aki a diákétkeztetés, közétkeztetés mellett a város közgyűlésétől kapott megbízás alapján irányítja a Sportközpont munkáját is, elmondta, sikerült megegyezni az egyetemmel, és 18-án reggel 6-tól ismét lesz uszoda Szekszárdon.

Hétköznap a reggeli órákban, 6-tól fél 8-ig, és hétvégén a közönség használhatja a medencét, bárkinek nyitva áll, napközben a tankerület intézményei, a gyakorló iskola, a vízilabda és az úszó szakosztály foglalkozásai lesznek ott. Hetente egy órában a kórházi rehabilitációs úszásé a medence, hétvégén még az idősebbek számára szervezett úszófoglalkozás is történik, és később még a kajak-kenu szakosztály sportolói is edzenek majd ott. 

Az uszodába reggel 6-tól este 8-ig az egyetem épületének oldalsó bejáratán lehet bemenni, s a közönség a helyszínen vehet jegyet vagy bérletet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában