Teol.hu podcast

2023.10.21. 19:14

A városfejlesztésektől Azahriahig

A Teol stúdiójába ezúttal Szabó Péter polgármestert invitáltuk meg, akivel tartalmas, színes beszélgetést rögzítettünk, számtalan aktuális, paksi témát érintve.

Gazsó Rita

Szabó Péter, Paks polgármestere

Fotó: Molnár Gyula

Lapunkban rendszeresen hírt adunk a Pakson történő eseményekről, legyen szó testületi ülésről, város-, vagy közlekedésfejlesztésről, rendezvényekről és természetesen nem utolsósorban az atomerőműnél folyó gigaberuházásról, Paks 2-ről. Ezúttal podcast műsorunkban láttuk vendégül Paks polgármesterét, Szabó Pétert, akivel az aktualitásokról részletesen is beszélgettünk.

Az atomváros első embere beszélt a legutóbbi testületi ülés legfontosabb döntéseiről, a fenntartható városfejlesztési stratégiáról, a paksi intézmények – óvodák, idősek otthona, az ASE sportcsarnok és a katolikus iskola – felújításáról, az ipari park fejlesztéséről. Szó volt ezek mellett a Paks által elnyert városmarketing-díjakról, az idei adventi programokról, fellépőkről, a Roszatom vezérigazgatójának, Alekszej Lihacsovnak a legutóbbi paksi látogatásáról, a keddi cseresznyési lakossági fórumról. 

A beszélgetésben röviden még Azariah is szóba került, akinek augusztus 20-i paksi, hatalmas sikerű koncertje már előrevetítette a mostanra körülötte kialakult rajongói hisztériát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában