Sajtótájékoztató

2023.10.20. 15:31

Új háziorvos kezdi meg munkáját Szekszárdon

Napjainkban több háziorvos is rendel Szekszárdon az I. Béla Gimnázium kollégiumában található orvosi rendelőben.

Szepesi László

Fotó: Mártonfai Dénes

Gyurkovics János alpolgármester pénteken délben ott tartott sajtótájékoztatót, ahol bejelentette, hogy a 6-es számú háziorvosi körzetben, ahol jelenleg helyettesítéssel oldják meg az ellátást, november elsejétől munkába áll dr. Kinczel Gábor.

Beszélt arról is, hogy a 14-es számú körzet rendelője vissza fog költözni a Vörösmarty utcába, s itt a rendelőben Kinczler doktor fog gyógyítani. Azt is hozzátette, ma még ez a rendelő nem közelíthető meg kerekesszékkel, később ezen is változtatni fognak.

Az alpolgármester bemutatta a sajtónak a 6-es körzet leendő háziorvosát, aki Miskolcon született, Pécsett szerzett orvosi diplomát, 2000 óta a Pécsi Tudományegyetem több klinikáján dolgozott, dolgozik, több szakvizsgája van, így baleseti sebész, arc-, állcsont-, szájsebész szakorvos is. Felesége Pécsett háziorvos, és mert két kiskorú gyermekük van, ő is úgy döntött, háziorvosként dolgozik tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában