Bizottsági ülés

2023.10.18. 18:02

Vagyonátadás, temetőüzemeltetés és közvilágítás is napirenden volt

Miként a város közgyűlésének ülése előtt szokásos Szekszárdon, az önkormányzat bizottságai is tanácskoznak. Szerdán kora délelőtt a Pénzügyi Bizottság és a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság tagjai tárgyaltak, főleg a közgyűlés elé kerülő témákról.

Szepesi László

Forrás: MW

Rövid ideig tartott a Pénzügyi Bizottság ülése, azon főleg adminisztratív kérdések szerepeltek a napirenden, így az új interaktív könyvtár és levéltár kialakításával kapcsolatos egyes részfeladatok, valamint a szőlőhegyi új óvodának vásárolandó speciális bútorok beszerzése. 

Tíz témát tárgyalt a Gazdasági Bizottság. Zárt ülésen az E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt. vagyona átadásának egyes részleteiről, a Nemzeti Vízművek Zrt.-vel kötött integrációs megállapodás alapján. A szekszárdi köztemetők üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárás eredményéről is döntöttek, miszerint a jövőben is a Panteon Kft. gondozza a Szekszárdon a temetőket.

Döntöttek arról is, készüljenek tervek, hogy Vörösmarty utca 5. szám alatti épületet, ahol jelenleg az orvosi rendelők épülnek, hogyan alakítsák majd tovább. 
Ketten pályáztak a város közvilágítási, valamint tér- és díszvilágítási berendezéseinek üzemeltetésére, karbantartására. A jövőben ezeket a feladatokat a KÖZ-MEG-VILL Építőipari és Közvilágítási Szolgáltató Kft. látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában