Előadás

2023.11.25. 10:00

Az időt akarják elfogni Szekszárdon

Az elfolyó idő nyomában – a hatékony időgazdálkodás technikái címmel Szülők Akadémiája elnevezésű szakmai programot szervez a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szekszárdi képzési központja november huszonkilencedikén, szerdán, délután öt órától. Meghívott előadójuk Zsidi Zsófia pszichológus, az MCC Középiskolás Program vezető oktatója.

Brunner Mónika

Zsidi Zsófia, a Mathias Corvinus Collégium egyik vezető oktatója tart előadást.

Forrás: MW

„Valószínűleg mind kívántuk már egy-egy sűrű időszak közepén, bár lenne egy időnyerőnk, mint Hermione Grangernek! Ha mágikus időnyerőt nem is ígérhetünk, de hatékony segítséget igen, abban, hogyan kerülhetjük el a halogatás csapdáját, hogyan térképezhetjük fel az időrabló tevékenységeinket, hogyan priorizálhatjuk a feladatainkat és hogyan teremthetünk nagyobb egyensúlyt a ránk zúduló elvárások, a munkahelyi, családi és szociális életünk, illetve az önmagunkra szánt idő között” – szerepel az előadás ismertetésében. Az interaktív előadás során az idő- és feladatmenedzsment kerül a fókuszba. 

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában