Adománygyűjtés

2023.11.25. 09:10

Édességcunami várható a Művészetek Házában

„Adventi Civil Börze 2023” elnevezéssel rendeznek adománygyűjtő estet a szekszárdi nagycsaládokban élő rászoruló gyermekek részére november harmincadikán, csütörtökön a szekszárdi Művészetek Házában délután négy órától.

Brunner Mónika

Adománygyűjtő estet tartanak nagycsaládokban élő rászoruló gyermekek részére.

Forrás: MW

Fellépnek a Szekszárdi 1-es számú Óvoda Kindergarten Wosinszky Épület óvodásai, a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, a Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye gyermekcsoportja, valamint Kovács Gergő szekszárdi énekes ad adventi koncertet. Az est fővédnöke Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere. 

A rendezvényen a Szekszárdi Nagycsaládosok Egyesületének gyűjtenek édességet, édességcsomagokat. A felajánlásokat a helyszínen fogadják, illetve a Szekszárdi Civil Központ irodájában idén december húszig, munkaidőben. Az eseményt a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Civil Közösségi szoláltató Központokkal együttműködve szervezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában