Összefogás

2023.12.09. 20:34

A gyermekek kirándulását támogatják a jótékonysági est bevételéből

Második alkalommal rendeztek Alsónánán jótékonysági estet a helyi Bóka család kezdeményezésével december 8-án.

Vizin Balázs

A gyermekek kirándulását támogatják a jótékonysági est bevételéből

Fotó: Makovics Kornél

A szervezők célja, hogy a helyi általános iskolás gyermekek tanulmányi kirándulását finanszírozzák. 

– Születésem óta Alsónánán élek, így jól ismerek mindenkit a településen. Az elmúlt években gyermekem is a falu iskolájában tanult, így testközelből tapasztaltam, hogy sajnos nem minden szülőnek volt lehetősége a tanulmányi kirándulás költségéhez hozzájárulni. Ezért határoztuk el feleségemmel, hogy hagyományteremtő módon minden év karácsonya előtt egy jótékonysági vacsora keretében próbálunk támogatásokat gyűjteni a célért.

Szerencsére az idei rendezvényünk is hasonlóan sikeres volt, mint az előző évben, sokan álltak mellénk a kezdeményezésben, az összegyűjtött támogatás teljes mértékben fedezni tudja majd a gyermekek budapesti tanulmányi kirándulását – nyilatkozta Bóka László főszervező.

Az általános iskola pedagógusai és gyermekei egy színvonalas, hagyományőrző karácsonyi műsorral köszönték meg a szervezők, illetve valamennyi támogató segítségét. Az alsónánaiak példás összefogással hangolódnak az ünnepekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában