Összetartozás Kupa

2023.12.11. 12:16

Határtalan barátságokat erősített a bonyhádi sportbál

Immár ötödik alkalommal rendezték meg a nagy érdeklődésre számot tartó bonyhádi sportbált a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban,

Farkas Eszter

Ötödik alkalommal rendezték meg a nagy érdeklődésre számot tartó bonyhádi sportbált (Beküldött fotó)

A rendezvény célja a bonyhádi és Bonyhád környéki sportolók és sportot kedvelők összefogása egy olyan közös rendezvényen, ahol klubszínektől függetlenül mindenki jól érezheti magát. A talpalávalót a Dynamic Zenekar és Lovász Krisztián „Keybi” szolgáltatták, két szinten közel háromszáz látogató örömére.

– A rendezvény különlegessége, hogy külhoni magyar vendégek is érkeztek az eseményre, ugyanis Bonyhád Város Önkormányzata, a Colonia Alapítvány és a Bonyhádi Sportcentrum közös szervezésében hét határon túli futballcsapat mérte össze tudását az Összetartozás Kupán, a XXV. Losonci István Emléktornán szombaton a sportcsarnokban – tájékoztatta lapunkat Lukács József rendezvényszervező, a bál alapítója. – A sportos nap végén tökéletes „levezetésnek” bizonyult a közös bálozás, ahol lehetőség volt elmélyíteni a „határtalan” barátságokat is.

Bonyhád két testvértelepüléséről, Madéfalváról és Tardoskeddről is érkeztek játékosok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában