Visszatekintés

2023.12.31. 15:00

Kitüntetések, díjak és szakmaválasztó

A Szociális Munka Napja alkalmából több helyen elismeréseket adtak át.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: M. Gy.

Bonyhádon Kovács-Solymosi Anita, a Bonyhádi Család- és Gyermekjóléti Központ szakmai vezetője vehette át a Molnár Józsefné-díjat, míg Pakson a Segítő Kéz kitüntetéssel Ferenczi Ildikót, az Életfa Idősek Otthonának intézményvezetőjét ismerték el. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Ambrózia-díjjal tüntette ki a szociális területen dolgozó kiváló munkatársait, köztük Németh Juliannát, a szekszárdi Gondviselés Háza Ezüstfenyő Időskorúak Otthona vezetőjét. 

Év végéhez közeledve Szekszárdon, a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkiosztó ünnepséget rendezték, amelyen közel százötven tehetséges diákot, valamit a felkészítő tanárokat és edzőket jutalmazta a város. Az iskolák továbbtanulás előtt álló gyerekeknek és szüleiknek nyújtottak segítséget különböző programokkal. 

A Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Pályaválasztási Roadshow-t szervezett, és a vármegye hat településén élményszerűen irányították rá a figyelmet a szakmákra, míg a Tolna Vármegyei Kormányhivatal a „Jövőd Záloga” Pályaválasztási Kiállítással igyekezett megkönnyíteni a döntést. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában