Visszatekintés – július I.

2023.12.29. 11:01

Munkából és szórakozásból is bőven kijutott július folyamán

Egymást érték a programok július folyamán. De nem csak a kikapcsolódásról szólt a hónap, jelentős munkálatok is elkezdődtek: Szekszárdon a Zöld Város projekt, míg Pakson, az új atomerőmű építési területén a résfal építése.

Révészné Hanol Erzsébet

A Prométheusz parkban pénteken megtörtént a második munkaterület átadás

Forrás: TEOL

Július elseje Semmelweis-nap, amikor az egészségügyi dolgozókat ünnepeljük. Ezen a napon a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Tolna Vármegyei Kormányhivatal rendezvényén is elismeréseket adtak át. Mi több, a szekszárdi Ferropatent is vendégül látott egészségügyben dolgozókat a fémipari cég telephelyén. 

Júliusban elkezdődött Szekszárdon a Zöld Város projekt kivitelezése. Munkagépek uralták a terepet hetekig a város központjában. A porral, zajjal járó bontást hamarosan az új térburkolat lerakása követte. Pakson grandiózus munka vette kezdetét, az új atomerőmű építési területén ugyanis hozzáfogtak a résfal építéséhez, amelynek célja, hogy a talajvíz csak ellenőrzött módon és minimális mértékben juthasson be a munkagödörbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában