A fűszeres és a keramikus arca

2023.12.14. 15:50

Pódiumbeszélgetések, melyekről videó és könyv is készül

Nem elkezdte, hanem folytatja a sorozatot Komáromi János. Pódiumbeszélgetéseket szervez és bonyolít le havi rendszerességgel a tolnai Mag-házban. Korábban Pakson élt a kommunikációs szakember – aki informatikusként és irodalmárként is ismert –, és ott is volt ilyen beszélgetős műsora.

Wessely Gábor

Komáromi János (jobbra) és vendégei. (A szerző felvétele)

Most, szerdán Szilágyi Ildikó fűszerest és Horváth Máté keramikust ismerhette meg közelebbről a közönség. Az ötletgazda célja pont ez: közelebbről megismertetni a városlakókat a városlakókkal. Tudjanak meg többet egymásról a tolnaiak, erősítve a személyes kötődést, az összetartozás élményét!

Ezekről a rendezvényekről – melyek TéMA (Tolnai és mözsi arcok) címmel futnak –, videófelvétel is készül, ami visszanézhető az interneten. Általában egy kis kulturális blokk is kapcsolódik a programhoz. Ez alkalommal közreműködött Tóth István (gitár), Bali Emma (ének), továbbá a Fusz János Zeneiskola fúvósai: Tóth Olívia és Kiss Csaba, tanárukkal, Maul Péterrel.

A beszélgetéseket majd könyvbe szerkesztve is szeretné közreadni Komáromi János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában