Vibrátor és vodka a mosdóban

2024.01.31. 08:30

Kifakadt a bevásárlóközpont dolgozója

Találtak már vibrátor a női mosdóban, üres vodkás üveget az intim tartóban, vagy épp piszkos alsónadrágot a vécékefe tartóban.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Egész nap azt halljuk, hogy a kedves vendégek reklamálnak, miért kell fizetniük a 200 forintot. Szidják az ott dolgozókat, elmondanak minket mindennek. Pedig, ha csak egyetlen napot eltöltenének velünk, biztos, hogy másképp látnák a helyzetet – írta levelében a bama.hu egyik olvasója. 

Hiába jön valaki parkolójeggyel - azzal nem tudjuk beengedni. Hiába jön valaki "kilométeres" blokkokkal az ételudvarból - nem tudjuk beengedni. Hiába jön gyerekkel - aki egy méternél magasabb, díjat kell a mosdó használatáért fizetnie. Kamerák vigyázzák a szabályok betartását. És igen, szólunk azért, ha valaki át kar ugrani a korláton. Mert sajnos ilyen is van. Sokan akár a kulcslyukon is bemennének, csak ne kelljen fizetniük. Egészen abszurd helyzetek is adódnak... 

És fizetni kell a szolgáltatásért, hiszen a papír, a szappan, az áram, a víz is pénzbe kerül. Ezt sokan nem értik meg, nagyon sok a szemtelen, arrogáns, lekezelő vendég. És hogy mit hagynak maguk után? Vibrátor a női mosdóban, üres vodkás üveg az intim tartóban, fekália a sarokban, piszkos alsónadrág a vécékefe tartóban. Van, hogy vizeletben úszik a helyiség, és bizony a vécé lehúzása is sok esetben elmarad. Minden vendég után takarítunk! Ami pedig nincs „lebetonozva" azt ellopják. Ezért kellett például a vécépapírtartót is lelakatolni. Mégis elvárás, hogy tisztaság fogadja a betérőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában