Wekerle Sándor-díj

2024.01.18. 17:45

Különdíjat kapott az államtitkár

Wekerle Sándor Kárpát-medencei Innovációs Különdíjat vehetett át január 18-án Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a dombóvári térség országgyűlési képviselője.

Vizin Balázs

Potápi Árpád János átveszi a díjat

Forrás: Beküldött kép

A rangos elismerést Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke adta át az államtitkárnak. A díjátadón Potápi Árpád János mellett Wekerle Sándor Kárpát-medencei Gazdasági Nagydíjban részesült Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, valamint Kárpát-medencei Gazdasági Junior Díjat kapott Neszveda Gábor főosztályvezető.

Beküldött kép

– Ezúton is szívből köszönöm az elismerést, amelyet a Kárpát-medence területén megvalósuló, a nemzeti összetartozást erősítő, országhatáron átívelő pénzügyi-gazdasági célú tudományos ismeretterjesztésben, valamint korábban nem alkalmazott, innovatív gazdasági kutatások és szakmai együttműködések megvalósításában kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberek megbecsülése jeléül ítélnek oda – olvasható a nemzetpolitikáért felelős államtitkár közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában