Évbúcsúztató

2024.01.01. 12:58

Megdőlt a részvételi rekord a szilveszteri futáson Tolnán

Volt, aki gyaloglás, volt, aki kocogás közben, mások csak gondolatban, de minden résztvevő „lepergette a 2023-at” a szilveszter délelőttjén, a tolnai városi sportpályán rendezett hagyományos szilveszteri futáson.

Teol.hu

Fotó: Szűcs István

A TOVÁBB Szabadidős Társaság hagyományos rendezvényén idén minden eddiginél többen, mintegy háromszázan vettek részt. A helyi sportegyesületeknek köszönhetően elsősorban a gyerekek hozták össze a részvételi rekordot, de a középkorosztály és a 70 felettiek is képviseltették magukat.

Ahogy az ilyenkor szokás, a program most is különleges, vidám, zenés bemelegítéssel indult, amit Klem „Kékhajú” Zsolt, a tolnai gimnázium testnevelő tanára vezényelt. A 2023 méteres távot nagyjából kétszázötvenen futották-sétálták le, de volt egy talicskás páros is. Emellett a pályán kívülről is sokan figyelték a történéseket. A távot teljesítők szaloncukorral, teával, forralt borral és némi zsíros kenyérrel pótolhatták az elvesztett kalóriákat és a folyadékot, felkészülve az óévbúcsúztató éjszakára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában