Játék

2024.01.25. 12:30

Megvan, ki nyerte a korcsolyabérletet

A győzelemhez ki kellett találni, pontosan melyik proamerikai jégkorongcsapat melyik játékosának a mezét viselte a városvezető a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Gazsó Rita

A pálya fedett, így esős időben is tudja fogadni a látogatókat

Fotó: Molnár Gyula

A napokban játékra hívta közösségi oldalán a téli sport szerelmeseit Szabó Péter. Paks polgármestere, aki a jégkorongsport nagy rajongója, múlt héten szerdán kérdezte meg, hogy melyik amerikai jégkorongcsapat melyik játékosának a mezét viselte a közösségi oldalára feltöltött videóban – írja a TelePaks. 

Sikeres volt a nyereményjáték, a sorsolás hétfőn lezajlott, és gazdára talált az a tíz alkalmas korcsolyabérlet, amelyet Paks polgármestere ajánlott fel. A nyertes két kisfiú édesanyja, Gelencsér Tamara lett, aki nagy örömmel vette tudomásul a hírt. 

A paksi portál azt írta, a győztes a nyereményt még a tavasz elején is beválthatja, mivel a jégpálya nyitva tartását korábban meghosszabbították. A városvezető a TelePaksnak arról is beszélt, hogy a koripálya igen nagy népszerűségnek örvendett már idáig is: egy hónap alatt 4600-an keresték fel.

– Ez nagyon nagy szám, hiszen az elmúlt években volt olyan idény, amikor összesen nem látogatták meg a pályát ennyien a teljes szezonban – emlékeztetett Szabó Péter, aki szerint ez annak is köszönhető, hogy a pálya fedett, így esős időben is tudja fogadni a látogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában