Még egy kis türelmet kérnek

2024.01.11. 14:21

Néhány nap és befedik a gödröt a szekszárdi Wesselényi utcában

Csőtörés miatt hetek óta tátong egy gödör a szekszárdi Arany János utcában. A jelenségről már az egyik, több tízezer tagot számláló Facebook csoportban is bosszankodva beszélnek a helyiek. Az E.R.Ö.V. Zrt. vezérigazgatója azt mondja, néhány napon belül végeznek a vezeték helyreállításával, és visszaállítják az út eredeti állapotát.

Bencze Péter

Sokan bosszankodnak a hetek óta tátongó gödör miatt

Forrás: Facebook

Hetek óta tátong egy hatalmas gödör Szekszárdon az Arany János és a Wesselényi utcák találkozásánál. Forgalomterelő táblák jelzik, hogy a két sávos útnak az egyik fele azon a szakaszon le van zárva. Emiatt sokan bosszankodnak, mivel reggelente és délután, a munkaidő kezdete előtt, majd a lejártakor gyakran alakul ott ki kocsisor.

Ráadásul a közelben található egy üzletház is, ahova sokan járnak, így egyre gyakoribbak a dugók arrafelé. A problémával a „Szekszárdon Hallottam” nevű Facebook csoportban is többen foglalkoztak már. Volt, aki azt írta: nagyjából egy hónapja látta először a gödröt a területen.

A problémát csőtörés okozta. A szakemberek pedig legkésőbb a jövő hétig kijavítják a hibát, ezt követően pedig helyreállítják a megbontott útszakaszt – ezt telefonon közölte portálunkkal Takács Péter, a szekszárdi ivóvíz-szolgáltatásért felelős E.R.Ö.V. Zrt. vezérigazgatója.

A szakember azt mondta, megérti a helyiek bosszankodását, hiszen a megváltozott forgalmi rend sokaknak okozhat kényelmetlenséget és látványban sem szép a feltört út, a kitáblázott gödörrel. Ezért igyekeznek néhány napon belül végezni a vezeték javításával és visszaállítják az út eredeti állapotát. Amire legkésőbb jövő héten sor is kerülhet. Addig pedig még egy kis türelmet és megértést kérnek a szekszárdiaktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában