Várják a csatlakozni vágyókat

2024.01.23. 07:30

Önkéntes tűzoltó egyesületet alapítottak Hőgyészen

Önkéntes tűzoltó egyesületet alapítottak Hőgyészen, a művelődési házban a napokban. Még sok papírmunka és kitartás vár rájuk a tényleges feladatok ellátásig, de az egyesület tagjai eltökéltek.

Brunner Mónika

Máté Szabolcs hőgyészi polgármester a közösségi oldalán jelentette be, hogy a helyi művelődési ház kistermében megalakították a hőgyészi önkéntes tűzoltó egyesületet.

Fotó: Facebook

Még sok papírmunka és kitartás vár rájuk a tényleges feladat végzési, de az egyesület tagjai nagyon eltökéltek. 

Több polgármester egyesületi tag

Máté Szabolcs tájékoztatása szerint az önkéntes tűzoltó egyesület elnöke Keszi Szabolcs, szakmai vezetője Kocsis László, jegyzőkönyvvezetője Studerné Szabó Szilvia, a felügyelő bizottság elnöke Busa Gábor, a felügyelő bizottság további két tagja Mayer-Kovács Mónika és Máté Szabolcs. A megalakuláson részt vettek a környező települések polgármesterei, akik egyesületük tagjai is lettek. Az egyesület létrehozásában nagy segítséget nyújtott Illés Katalin, a Tamási Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének elnöke, Bán Attila, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó ezredese és Király Zsolt, Szekszárd város tűzoltóparancsnoka.

Támogatják őket

Máté Szabolcs ismertette, hogy a szakembereknek sokat köszönhetnek. – Mindannyian biztosítottak minket támogatásukról. Minden jelenlévőnek köszönjük a részvételt, segítséget és tenni akarást – szerepel többek közt közösségi oldalán, ahogy az is, hogy várják kitartó, tenni akaró fiatalok jelentkezését, csatlakozását egyesületükhöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában