Előadás

2024.02.13. 11:19

Deutsch Tamás Szekszárdra érkezik csütörtökön

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője érkezik Szekszárdra február tizenötödikén, csütörtökön a Mathias Corvinus Collegium (MCC) képzési központjába, hogy előadást tartson a Századvég Alapítvány Európa Projekt-kutatás eredményeiről. Európai uniós állampolgárokat faggattak. Az előadáson a részvétel ingyenes.

Brunner Mónika

Deutsch Tamás, a Fidesz alapító tagja, Európai Parlamenti képviselő, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője.

Fotó: Origo

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Magyarország Európa hangja – a Századvég Európa Projekt-kutatás eredményeiről című előadáson vesz részt, amely csütörtökön délután öt órakor kezdődik. Az előadók között még szerepel Hidvégi Áron, a Századvég elnökhelyettese, Hortay Olivér, a Századvég Gazdasági Folyamatok Kutatóintézet igazgatója és Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője. 

Európai uniós állampolgárokat faggattak 

A programmal kapcsolatban a Mathias Corvinus Collegium szekszárdi képzési központja közli, hogy a Századvég legutóbbi kutatásában szerepelt a keresztény kultúra megőrzése, a családok és gyermekek védelme, az orosz-ukrán háború, a Kínával való kapcsolat, valamint az Európai Unió megítélése és energetikai kérdések is. Az Európa Projektkutatás célja a kontinensünket érintő legjelentősebb közéleti kérdésekkel kapcsolatos lakossági attitűdök feltérképezése volt. Ennek érdekében a szakemberek az Európai Unió huszonhét tagországában, valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban összesen harminc ezer főt kérdeztek meg aktuális kérdésekről.

A részvétel ingyenes 

A kutatás eredményeit a szakmai rendezvényen a szekszárdi MCC nagyközönsége közvetlenül is megismerheti. Az eseményen egy vitaindító előadás után a kutatási eredmények különböző aspektusait vizsgálják és vitatják meg a kerekasztal-beszélgetés résztvevői. Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Szerdáig még lehet regisztrálni

A regisztráció határideje február tizennegyedike, regisztrálni ezen a linken lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában