Figyelem!

2024.02.03. 13:30

Erdőlátogatási korlátozást vezetnek be a Gemencben

Január 29. és március 10. között csak bizonyos utak és helyek látogathatók a Gemenc Zrt. kezelésében lévő erdőterületeken – olvasható a baon.hu-n.

Teol.hu

Illusztráció, Gemenc

Fotó: Havran Zoltán

A Gemenc Zrt. a kezelésében lévő erdőterületeken a balesetveszély elkerülése érdekében teljes napszakra vonatkozó erdőlátogatási korlátozásokat rendelt el.

Január 29. és március 10. között csak az alábbi utak és helyek látogathatók reggel 8 és 17 óra között:

az árvízvédelmi töltés Keselyűs és Pörböly között gyalog és kerékpárral, a Bárányfoki tanösvény, a Nyéki-Holt-Duna tanösvény, a Molnárka tanösvény, a Fekete gólya tanösvény és a Sárosi kilátótorony Keselyűs irányából, Lassiból Malomtelelőn át a töltésig jelölt kék kereszt turistaút teljes hosszában, a nagyrezéti vadmegfigyelő az Ökoturisztikai Központból induló kijelölt gyalogösvényen, Baja-Dunafürdőtől a Vén-Duna partján a Cserta-Duna torkolatáig a kék sáv turistajelzés, valamint a Nyárfalevél turistajelzés az ország legnagyobb kerületű fájáig, a Pörbölyi Titánig – írja az Ökoturisztikai Központ Gemenc közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában