Pályáznának, fejlesztenének

2024.02.15. 11:09

Éves taggyűlést tartottak az iparosok

A Vállalkozók Ipartestülete is megtartotta éves taggyűlését.

Mauthner Ilona

Forrás: BátaszékMost/Facebook

A szép számú résztvevőt Gerencsér János köszöntötte, aki részletes beszámolót adott a tavalyi év programjairól és gazdálkodásáról. Az elnök hangsúlyozta, hogy az egyesület nagy tervekkel vágott neki az új esztendőnek, terembővítés és konyhafelújítás is szerepel az elképzelések között – számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál. 

A rendezvényen jelen volt Németh László, az IPOSZ elnöke is, aki elismerését fejezte ki a bátaszéki vállalkozók aktív munkájáért és az erős összefogásért, amely jellemzi az ipartestületet. Az elnök ismertette a pályázati lehetőségeket is, amelyek segíthetik az egyesület munkáját. 

A taggyűlésen megjelent a város polgármestere is, aki köszönetét fejezte ki a vállalkozók a város életében betöltött aktív szerepvállalásáért. Dr. Bozsolik Róbert biztosította az ipartestületet arról, hogy továbbra is – ha nem is olyan nagy mértékben, mint amit a szervezet megálmodott – számíthatnak a város támogatására. 

Az esemény összességében a vállalkozói közösség erősödését és a városi együttműködést erősítette, ígéretet adva a jövőbeni sikeres együttműködésekre és fejlesztésekre. A rendezvény az ilyenkor szokásos babgulyással és kötetlen, jó hangulatú beszélgetésekkel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában