Elismerés

2024.02.10. 12:10

Fényes sikert aratott a Pécsi Tudományegyetem

Három Marketing Gyémánt Díjat kapott a Pécsi Tudományegyetem a Magyar Marketing Szövetség döntése alapján, február 7-én.

Teol.hu

A 4. Irány a PTE! Kultúrfeszt rendezvény és eseményalapú aktivációk kategóriában, a technológiai megoldások közül az IWASTHR rendezvény platform, a Study Abroad program pedig a tudatos márkaépítés kategóriában bizonyult országos szinten a legjobbnak.

 

Nem ez az első szakmai elismerés

A PTE nem először nyer el hasonló szakmai elismeréseket: a Nemzetközi Igazgatóság International Seasons rendezvénysorozata és a Pécs Summer School Programja (utóbbi kétszer), a Kapcsolati Igazgatóság Kultúrfesztjének weboldala, valamint a hazai beiskolázás 2022-es közösségimédia kampánya érdemelt korábban gyémántot. 

Pécs város megújult arculatát is díjazták

További büszkeségre ad okot, hogy az eseményen az is kiderült: Pécs város megújult arculatát is díjazták, melynek alapjai a PTE Művészeti Kar hallgatóihoz kötődnek. Mindemellett pedig a Ferling Kft. gondozásában lévő Irány a PTE! Kultúrfeszt továbbfejlesztett oldala különdíjat ért el rendezvény kategóriában az Év Honlapja versenyen.

Ide kattintva olvashat bővebben a témáról!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában