Csodaszer

2024.02.29. 15:10

Így igya a kávét, ha leadná a téli plusz kilókat

El sem hinné milyen könnyen tud megszabadulni a téli hónapok alatt felszökött plusz súlytól, már ha szereti a kávét. Mutatunk egy észveszejtően kényelmes, egyszerű, ugyanakkor megdöbbentőnek tűnő módszert. Ez biztosan működik.

Bencze Péter

Illusztráció: Getty Images

A vajat elsősorban sütemények, szendvicskrémek alapanyagaként használjuk, és biztosan nem a fogyás az első, ami eszünkbe jut róla. Pedig vizsgálatok kimutatták, hogy ha vajat teszünk a kávéba, könnyebben beindul a fogyás – írta a mindmegette.hu.

A kávéból származó koffein és a vajból származó zsírok kombinációja folyamatos energiafelszabadulást biztosít egész reggel, ami csökkenti a kávéfogyasztással gyakran összefüggő hirtelen felpörgést majd az energiaszint hirtelen lezuhanását. Ráadásul, a magas zsírtartalom növelheti a teltségérzetet, és segít csökkenteni az általános kalóriabevitelt azok számára, akik fogyni próbálnak. Ez különösen előnyös lehet azok számára, akik időszakos böjtöt vagy ketogén diétát követnek. Sőt, azok számára, akik a ketogén diétát választják, a vajhoz hasonló zsírok fogyasztása segíthet fenntartani a ketózis állapotát, ahol a szervezet szénhidrát helyett zsírt éget üzemanyagként.

Így készítse el a vajas kávét

A legjobb eredmény érdekében adjon egy evőkanál sózatlan, jó minőségű vajat egy csésze szűrt feketéhez. Használhat tejhabosítót is, így még finomabb lesz a végeredmény.

 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában