Pályázati felhívás

2024.02.21. 12:48

Új igazgatót keresnek a vesztegetés miatt letartóztatott intézményvezető helyére

Hónapok óta letartóztatásban van az intézményvezető, akinek a helyére most új igazgatót keresnek. A férfi a gyanú szerint kenőpénzért cserébe segített férőhelyhez szociális otthonokban idős embereket.

Bencze Péter

Az idősotthonok vezetője hónapok óta letartóztatásban van

Forrás: Shutterstock

Február elsején írták ki azt a pályázati felhívást, amelyben új igazgatót keresnek a Szekszárd és Környéke Szociális Alapszolgáltatási és Szakosított Ellátási Társulás idősotthonai élére. Az állás meghirdetését az indokolhatja, hogy a korábbi igazgató hónapok óta letartóztatásban van. A gyanú szerint ugyanis kenőpénzért cserébe juttatott helyhez idős, segítségre szoruló embereket szociális otthonokban.

Amint azt korábbi beszámolónkban is leírtuk, a Tolna Vármegyei Főügyészség szóvivője megerősítette, hogy vesztegetés bűntette miatt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat, és az ügynek jelenleg négy gyanúsítottja van. Ezek közül az egyik az intézményvezető. A nemrégen megjelent álláspályázatra a beérkező anyagokat március 7-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában