A cél a jó teljesítmény elérése

2024.03.28. 08:00

Csillagokkal ismerték el az arra érdemes tanulókat

Tanulmányi eredményeik alapján csillagokkal ismerték el az adys honvéd kadét és rendész tanulókat.

Révészné Hanol Erzsébet

Csillagokkal ismerték el a honvéd kadét és rendész tanulók teljesítményét. (Beküldött fotó)

Csillagokkal ismerték el a honvéd kadét és rendész tanulók teljesítményét a Tolna Vármegyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégiumban, Szekszárdon. Az intézményben hagyománya volt annak, hogy az úgynevezett gombátadó ünnepségen a tanulmányi eredmények alapján egy, kettő vagy három arany gombot adnak át a honvéd kadétoknak, ettől az évtől kezdve pedig a rendész tanulókra is kiterjesztették az elismerést, és a gombot csillag váltotta fel, közölte Juhász Gábor igazgató.

A március 15-i ünnepséget követően egy csillagot azok a tanulók vehettek át, akiknek tanulmányi átlaguk 3,5 és 3,99 között, kettőt, akiknek 4 és 4,49 között, hármat, akiknek 4,5 fölött volt, van a tanulmányi eredményük az első félév után. Így ezúttal hét osztályból negyvenhárman egy, harmincnégyen két, tizennégyen pedig három csillagot érdemeltek ki teljesítményükkel. 

A rendész tanulók Juhász Gábor igazgatótól, valamint Török Csaba rendész oktatótól, a kadétok Vass Zoltán alezredestől, a 69. Horváth József Területvédelmi Zászlóalj zászlóaljparancsnokától vehették át elismerésüket, amelyet egyenruhájukon viselhetnek. A cél a jó teljesítmények elérése és a diákok motiválása.

A következő csillagátadóra az iskola október 23-ai ünnepségéhez kapcsolódóan kerül majd sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában