Aktív Magyarország Program

2024.03.27. 11:22

Idén is várják Aparhanton a mozogni vágyókat

Közel félmillió forintot nyertek el a pályázati kiíráson.

Farkas Eszter

Tavaly a résztvevők kipróbálhatták a gymstick-et, a trx-et, a pound-ot és a gerinctréninget. Képünkön Béres Alexandra fitneszedző. (Beküldött fotó/archív)

Idén második alkalommal tervezik megszervezni a Mozdulj, Aparhant! elnevezésű sport- és egészségnapot, melyen már az első alkalommal is több, mint százan vettek részt a kis faluban.

– Nagyon jó hírrel indult a hetünk – mondta hatalmas mosollyal az arcán az aparhanti polgármester, Dávid Tímea –, ugyanis a Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár által létrehozott Aktív Magyarország Program pályázati kiírásán önkormányzatunk négyszázötvenezer forint támogatást nyert el a második Mozdulj, Aparhant! elnevezésű sport- és egészségnap megszervezésére. A tavalyihoz hasonlóan idén is számos programmal szeretnénk kedveskedni a helyieknek, a rendezvényt várhatóan ősszel bonyolítjuk majd le.

Tavaly a résztvevők kipróbálhatták a gymstick-et, a trx-et, a pound-ot, a gerinctréninget és a jógát is többek közt a Profitnesz edzőinek köszönhetően. Béres Alexandra fitneszedző és Kenderesi Tamás olimpiai bronz-, valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó is megjelent az eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában