Gyorsétterem

2024.03.29. 15:28

KFC nyílik Szekszárdon, már toborozzák a munkatársakat

A húsvéti hosszú hétvége eddigi legérdekesebb Tolna vármegyei híre, hogy úgy tűnik, hamarosan valóban megnyílik a Szekszárdon a már olyan sokak által és igen régóta várt KFC gyorsétteremlánc legújabb üzlete.

Bencze Péter

Máté Péter tavaly júliusban posztolta ezt a látványtervet a Szekszárdra tervezett KFC-től (Fotó: Facebook)

Péter nevű olvasónk jelezte, hogy az egyik hazai állásközvetítő portálon több szekszárdi pozíciót is hirdet a KFC hazai leányvállalata. Mi magunk is leellenőriztük a hírt, és úgy tűnik, valóban munkavállalók felvételét tervezi a cég a tolnai vármegyszékhelyre. Egészen pontosan étteremvezető-helyettest és műszakvezetőt keresnek. Előbbi pozícióért 600 ezer, míg utóbbiért 455 ezer forint bruttót kínál havonta az amerikai gyökerű vállalkozás.

Máté Péter, a Fidesz szekszárdi frakcióvezetője egyébként már tavaly arról írt, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a KFC-vel annak érdekében, hogy a gyorsétteremlánc Szekszárdon is nyisson üzletet. A frakcióvezető akkor egy látványtervet is megosztott a Facebookon. Úgy tűnik, hamarosan sok szekszárdi régi vágya válhat valóra.

További részletek kiderítése érdekében felvettük a kapcsolatot a KFC kommunikációs munkatársaival. Amint válaszolnak, újabb hírt közlünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában