Új kompetenciák

2024.03.24. 15:22

Közművelődési szakemberek képzése indult Decsen

A Közművelődési Kiválóság Modell címmel hatvan órás képzés indult Decsen a Faluházban március 19-én, kedd délelőtt a környező települések közművelődési feladatokat ellátó kollégáinak körében.

Farkas Eszter

Az oktatás célja a közművelődés témakörében meglévő képességek erősítése és új kompetenciák kialakítása, fejlesztése (Beküldött fotó)

– A képzés az országban négy helyen indult el, ezek közül az egyiket Decsen szervezték meg – tájékoztatta lapunkat Heberling Tibor, polgármester. Az oktatás célja a közművelődés témakörében meglévő képességek erősítése és új kompetenciák kialakítása, fejlesztése.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék és alkalmazni tudják a közművelődési szakágazat minőségfejlesztési modelljét, hogy képessé váljanak a közművelődési szervezet által készített önértékelés formai és tartalmi értékelésére. 

Az első modulban a képzésben résztvevők megismerik a közművelődés minőségfejlesztési modelljét, a szervezet fejlesztését támogató menedzsment keretrendszerét, a minőségfejlesztési célú önértékelési tevékenységek megszervezését, lebonyolítását és az értékelés elkészítésének követelmény- és szabályrendszerét. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában