Megvan az időpont

2024.03.06. 15:10

Májustól folytatódik Szekszárdon az uszodaépítkezés

Májusban folytatódik az uszoda építése Szekszárdon – erről szerdán kora délután osztott meg egy Facebook bejegyzést Máté Péter.

Bencze Péter

Dr. Zsikó-Gál Klaudia, Máté Péter és Gyurkovics János az új uszoda építésének folytatásáról egyeztettek Budapesten.

Forrás: Facebook

A közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője azt írta a poszthoz: „a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságán egyeztettünk ma az új szekszárdi uszoda ügyében Gyurkovics János alpolgármester úrral és dr. Zsikó-Gál Klaudia jegyző asszonnyal.

A szerződéskötések és a kilométernyi papírmunka után az új kivitelező májusban folytatja az építkezést. Az uszoda befejezését és a működtetést is az állam vállalta, így a helyi baloldali ÉSZ már nem tudja tovább hátráltatni, és végérvényesen elkészülhet az új létesítmény.“

Amint arról korábban beszámoltunk, a kormánypárt szekszárdi frakciója nem csak a régóta húzódó uszodaépítést tervezi felpörgetni, hanem két olyan projektet is, amelyekről sokáig úgy tűnt, nem valósulhatnak meg. Ezek egy sport-, valamint egy rekreációs központ kialakulását céloznák a tolnai vármegyeszékhelyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában