Beruházások is szóba kerültek

2024.03.25. 12:54

Régiós fejlesztésekről egyeztetett Berlinger Attila és Szita Károly

Kaposvár polgármesterével egyeztetett Berlinger Attila, a Fidesz-KDNP szekszárdi polgármesterjelöltje. A témák között kiemelt helyet kaptak a dél-dunántúli régióba tervezett fejlesztések.

Bencze Péter

Kaposvár és Szekszárd jövőbeni együttműködési lehetőségeiről egyeztetett Berlinger Attila Szita Károllyal, a somogyi vármegyeszékhely polgármesterével, aki egyben a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke is – erről előbbi politikus a Facebookon osztott meg egy bejegyzést.

Kaposvári és szekszárdi fejlesztésekről egyeztetett Berlinger Attila és Szita Károly. Forrás: Facebook

Amint írta, „a következő években a Dél-Dunántúlra érkező Top Plusz források számos lehetőséget kínálnak mind a két város és a régió számára, hogy tovább haladjanak a fejlődés útján. Mi mindenesetre meg fogjuk ragadni az összes esélyt, hogy élhető, virágzó várossá tegyük Szekszárdot. Köszönöm a támogatást és a biztató szavakat Szita Károly polgármester úrnak.“

Múlt héten írtunk arról, hogy Berlinger Attila szerint Szekszárd akkor tud igazán sikeres lenni, ha közös fejlesztéseket hajt végre a környező kistelepülésekkel és a dél-dunántúli régió meghatározó városaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában