Elismerés

2024.04.05. 14:52

A Pongrácz Sándor-díjra várnak jelöléseket

Pongrácz Sándor-kitüntetéssel ismeri el Paks önkormányzata azok tevékenységét, akik munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a település egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez, és ezen a területen kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Gazsó Rita

Két éve dr. Felföldi Ferenc gasztroenterológus (jobbra) vehette át Szabó Péter polgármestertől a Pongrácz Sándor-díjat (Fotó: Molnár Gyula)

Az elismerést páros évben orvos, páratlan évben szakmai munkát segítő egészségügyi dolgozó veheti át, ennek megfelelően várják idén is az ajánlásokat – tájékoztatott a hivatal. 

A kitüntetés adományozására javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami méltóvá teszi a kitüntetésre. A javaslatokat írásban, lehet benyújtani, április 30-ig, dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz. Az elismerés átadására a tervek szerint hagyományosan a Semmelweis-nap alkalmából megrendezett városi ünnepségen kerül sor.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában