Borzasztó helyzetbe került Krisztián családja

2024.04.08. 17:30

Tragédia az M0-ás autóúton: „Édesapátok sajnos már nem jön haza“

Egyedül maradt három gyermekével Eszter, miután férje a múlt héten kedden szörnyű balesetet szenvedett, majd elhunyt a kórházban. A tragédia az M0-ás autóúton történt, öt kocsi ütközött össze. Az asszony könnyeivel küszködve beszélt arról portálunknak, hogy a párja volt az egyetlen kereső a családban, ezért most nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Egyelőre azt sem tudják, miből fizetik ki a temetést. A gyerekek és az asszony ezért most egy rokonukhoz költöztek Szekszárdra. Minden segítséget szívesen fogadnának.

Bencze Péter

Az M0-ás autóúton történt tragédia tönkretette Eszterék életét. Most segítségre van szükségük.

Forrás: Ripost.hu

Az egész országot megrázta egy újabb szörnyű tömegbaleset híre a múlt héten. A tragédia az M0-ás autóúton történt, összesen 5 kocsi ütközött egymásnak. A leghátsó járművet a feleségével három gyermeküket közösen nevelő Krisztián vezette. A férfi a fején sérült meg, nem sokkal később pedig meghalt a kórházban. A megtört asszony és a gyerekek azóta Szekszárdon, rokonoknál laknak. A család a férj fizetéséből élt, a háromgyermekes édesanyának és a kicsiknek ezért most el kellett költözniük eddigi albérletükből. Egy rokon fogadta be őket, segítségre van szükségük.

A családjáért élt Krisztián

Az asszony nem sokkal a szörnyű tragédia előtt még telefonon beszélt a férjével. A nő könnyeivel küszködve mesélt portálunknak arról, miről esett szó közöttük azon a végzetes keddi napon:

Negyed ötkor beszéltünk, akkor mondta, hogy most indul majd az utolsó helyre, ahol dolgozik és, hogy siet haza.

Klímaszerelőként dolgozott a férfi, ekkor az aznapi utolsó címre indult, ahol egy ügyfele várt rá, Krisztián viszont már soha nem ért oda. A felesége azt mondta, ha nem dolgozott, minden erejével azon volt, hogy minőségi módon töltsék együtt a családra szánt időt: amikor csak lehetett kirándultak és együtt voltak. A megtört asszony Krisztián egyik munkatársától tudta meg a férje halálának hírét.

Eszter és Krisztián három gyermeket neveltek együtt: egy 16 és egy 18 éves fiút, valamint egy 3 éves kislányt.

Nagyon nehéz odaállni eléjük, és azt mondani, hogy édesapátok sajnos már nem jön haza.

- mondta elcsukló hangon az anya.

Felajánlották a szerveit

Hiába került szinte kilátástalan helyzetbe Krisztián családja, ők most is próbálnak másoknak segíteni, ezért felajánlották az egykori családfő szerveit. Az asszony és a férje erről már korábban megegyeztek, azt viszont egyikük sem gondolta volna, hogy ennyire hamar kell majd ezt a szörnyű döntést kimondaniuk egy orvosnak.

Talán annyi értelme volt – vagy nem tudom hogy lehet-e ezt mondani –, hogy sok emberen ezáltal segített, és talán családok életetét tette ezzel boldoggá, hogy nem történik velük hasonló tragédia, mint velünk.

– beszélt döntésük okáról szinte már sírva Eszter, Krisztián felesége.

Minden segítségre szükségük van, a temetésre sincs pénzük

A családban Krisztián volt az egyetlen kereső, mivel felesége még otthon van a mindössze három éves gyermekükkel. A feleség a Tv2 Tények című műsorának azt mondta, a család ezért most rettentően nehéz anyagi helyzetbe került: az albérletből is elköltöztek, ahol eddig laktak. Ideiglenesen egy rokonuknál húzták meg magukat Szekszárdon.

Minden fillérre szükségük van, mivel egyelőre azt sem tudják, miből fizetik ki a temetést. Eszter ezért mielőbb próbál munkát keresni, hogy legalább a lakhatásukat megoldja. Az asszony azt tervezi, próbál az egyik óvoda vezetőjével egyeztetni, kérve, vegyék fel előbb a legkisebb gyereket, mint ahogy azt a család eredetileg tervezte, az asszony ugyanis csak így tudna munkát vállalni napközben.

Számlaszám: Sághy Dávid, K&H Bank, 10404601-86768170-70661003

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában