Elismerés

2024.04.09. 10:32

Idegenforgalmi díjban részesült a nemzeti park

Elismerésben részesült a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, amely vármegyénkben is nagy szerepet vállal a környezettudatos turisztikai nevelésben.

Révészné Hanol Erzsébet

Bogos Csaba, a kamara KKV fejlesztési alelnöke és Závoczky Szabolcs, a DDNPI igazgatója

Forrás: DDNPI

A Baranyai Idegenforgalmi Díjjal ismerték el a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságot (DDNPI) nemrégiben. A díjjal a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara testületei és mérvadó vállalkozásai díjazták az elmúlt év kiemelkedő teljesítményeit.

Az indoklás szerint „A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság számos, a környezeti nevelésben kiemelkedő szerepet betöltő bemutatóhelyet üzemeltet, ahol egész évben látogatható programkínálatuk széles palettát biztosít az ideérkező turisták és helyi lakosok környezettudatos turisztikai nevelésében, ismereteik bővítésében.

Folyamatos és látványos fejlesztéseik, szakvezetéses túráik, a gyermekprogramok, az ismeretterjesztő előadások, rendezvények, természetfotós programok hozzájárulnak az idegenforgalom helyi kínálatának sokszínűségéhez és folyamatos fejlesztéséhez.”

Az elismerést Závoczky Szabolcs igazgató vette át a márciusi díjátadó gálán –írják a DDNPI hírlevelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában