Ismert hitoktató is a Fidesz-KDNP jelöltjei között

Sokak által ismert és kedvelt hölgyet indít a Fidesz-KDNP Szekszárd 7. választókerületében. Janó Attiláné jelölését Berlinger Attila, a kormánypártok polgármesterjelöltje jelentette be a Facebookon.

Bencze Péter

Sokan ismerik és kedvelik Janó Attilánét Szekszárdon, most ő is indul a választáson a Fidesz-KDNP-t képviselve (Fotó: Makovics Kornél)

Berlinger Attila azt írta: „örömmel mutatom be a Fidesz-KDNP színeiben a 7. számú választókerület jelöltjét, Janó Attiláné "Vali" -t. A négygyermekes édesanyát katolikus hitoktatói munkássága – amelyet a város öt iskolájában lát el – kedves személyisége miatt egész Szekszárdon ismerik és szeretik. A béke iránti vágya vezérli a mindennapokban. Kórházlelkészségi, beteglátogatói feladata mellett egészségtanár és önkéntes tartalékos katona, a közösségért végzett munkáját több kitüntetéssel ismerték már el.“

Berlinger Attila azzal zárta a bejegyzést: „kérem támogassák jelöltségét, elképzeléseit, hogy együtt újra fejlődésnek indíthassuk Szekszárdot.“

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában