Program

2024.04.25. 12:44

Kádár Annamária pszichológus tart előadást Szekszárdon

Teol.hu

Forrás: MCC

Önbecsülés és küzdőképesség megalapozása a prepubertás és serdülőkorban címmel tart előadást Kádár Annamária pszichológus, tréner, egyetemi oktató, a hazai mesepszichológia úttörő alakja csütörtökön 17 órai kezdettel a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szekszárdi képzési központjában. Helyszín: Szekszárd, Hunyadi utca 5.

Előzetes a szakmai programból

A mesékben a hős számos nehéz próbatételen keresztül jut el a céljáig. Gyermekünknek felnövekedése során ugyancsak meg kell küzdenie a külső és belső sárkányokkal, vagyis a külvilág kihívásai mellett saját félelmeivel, szorongásaival, kishitűségével, ellentmondásos érzéseivel, indulataival, vágyaival is - de a próbák alatt érik, fejlődik, válik egyre gazdagabbá a személyisége.

Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása nem azt jelenti, hogy "kipárnázzuk" a világot gyermekünk körül, és mindent megteszünk, hogy elkerülje a negatív érzelmeket, hanem hogy segítünk ezeknek a megértésében, megélésében és a nehéz helyzetekkel való sikeres megküzdésben. Szülőként, pedagógusként nem járhatjuk végig helyette az útját, de hamuban sült pogácsaként rengeteg erőforrást tehetünk a tarisznyájába.

Dr. Kádár Annamária az önbecsülés, a rugalmas állóképesség megalapozásának lehetőségeibe vezeti be az érdeklődőket - a tőle megszokott lebilincselő stílusban. Ehhez segítségül hívja a mesék ősi bölcsességét, és az elmélet mellett rengeteg gyakorlati eszközt, megvalósítható ötletet igyekszik hallgatói kezébe adni. Az előadás interaktív, lehetőség lesz kérdéseket feltenni, tanácsot kérni is a szakembertől!

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/szulok-akademiaja-onbecsules-es-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában