Móra Viktória is a Fidesz-KDNP szekszárdi jelöltjei között

Móra Viktória indul a Szekszárd 9. választókerületében a Fidesz-KDNP-t képviselve az idei önkormányzati választáson – ezt Berlinger Attila, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltje közölte a Facebookon.

Bencze Péter

Móra Viktória komolya tapasztalattal rendelkezik a várospolitika területén. Ő is elindult Szekszárdon a Fidesz-KDNP jelöltjeként (Fotó: Makovics Kornél)

Berlinger Attila azt írta a jelöltről: „elkötelezett, tapasztalt képviselő, körzete minden szegletét, utcáját, épületét jól ismeri, mindig empátiával fordul választókerülete lakóihoz, akik mindenben számíthatnak rá. Az önkormányzat Pénzügyi Bizottságának alelnöke, az Oktatás- Sport és Ifjúsági Bizottság tagja, nyelvtudása - németül, angolul és franciául is beszél - sokat segíthet Szekszárd testvérvárosi kapcsolatainak újjáélesztésében. Kérem támogassák jelöltségét, elképzeléseit, hogy együtt újra fejlődésnek indíthassuk Szekszárdot.“

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában