Újra elindul Bátaszéken dr. Bozsolik Róbert

Ismét elindul Bátaszék polgármesteri székéért dr. Bozsolik Róbert, a város jelenlegi polgármestere – a településvezető ezt a legnagyobb közösségi felületen jelentette be.

Bencze Péter

Ismét elindul Bátaszék polgármesteri székéért dr. Bozsolik Róbert

Forrás: MW

A Facebookon jelentette be az elmúlt hét végén dr. Bozsolik Róbert, Bátaszék polgármestere, hogy a júniusi önkormányzati választáson ismét megméretteti magát. Mások mellett azt írta a bejegyzésében: „Hiszem, hogy egy olyan településen élünk, amely az itt élő családok számára olyan életkörülményeket tud biztosítani, ami egy XXI. századi kisvárostól elvárható.“

Az elvileg függetlenként induló, ugyanakkor valójában a baloldali összellenzékhez kötődő városvezetőt először 2014-ben választották meg Bátaszéken. Most zárja majd a második ciklusát. A jelenlegi polgármester 2022-ben elindult a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom színeiben a baloldali előválasztáson, ám abban alulmaradt Harangozó Tamás szocialista parlamenti képviselővel szemben.

A Fidesz-KDNP már korábban megjelölte polgármesterjelöltjét Bátaszéken. Horváth István, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője Molnár Pétert ajánlotta a város választópolgárainak figyelmébe. Többek között azt írta róla Facebook-bejegyzésében, hogy 

"köztiszteletben álló, sikeres helyi vállalkozó, igazi lokálpatrióta, aki példás családi élettel, erős hittel teremt értéket, civil közösségeket".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában