A belváros szívében épülhetnek az új lakások

Videóüzenetben reagált hivatalos közösségi oldalán Filóné Ferencz Ibolya egy kérdésre válaszolva a KERI épületének hasznosítása kapcsán.

Vizin Balázs

Társasházi lakások kialakítására hasznosítható az épület (látványterv)

Bonyhád polgármestere, a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje úgy fogalmazott: „büszke vagyok arra, hogy egy újabb döntésünkkel segíthetjük a bonyhádi családokat. Sajnos évtizedek óta nem épültek új lakások Bonyhádon, pedig egy város fejlődésének ez elengedhetetlen része. A Keri épületének nyílt pályázaton történő értékesítése ezt a problémát orvosolja. 

A döntéssel pontosan meghatároztuk, hogy társasházi lakások kialakítására hasznosítható az épület. A romos, kihasználatlan ingatlan eladásából származó bevétel ugyancsak fontos célt szolgál. Egyrészt tőkét biztosított a körzeti alapellátás fejlesztéséhez, másrészt a Szabadság utcában egy új idősotthon építéséhez. Mindezek tekintetében elmondhatjuk, hogy a tíz évvel ezelőtt meghatározott és 2019-től folytatott tudatos városfejlesztési stratégiánk újabb mérföldkövéhez értünk. A munka azonban nem ért véget, folytassuk közösen!” – mondta Filóné Ferencz Ibolya.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában